21 Eylül 2012 Cuma

Beyaz Eşya ve Mobilya

Evet sonunda inşaatı bitirmiştik peki ya sonra??

Sıra geldi evin içini doldurmaya... Her aşama bir öncekinden daha da zor geliyordu :)

Beyaz eşyalar için eşim bol bol bu konu ile ilgili araştırma yaptı, en uygun, kullanışlı ve sağlam olan markayı bulmak bunca seçenek arasından seçmek hiç de kolay değildi.

Araştırmalar sonucu tüm beyaz eşyamızı Siemens'den almaya karar verdik. Herşeyden memnun kaldık bir tek bulaşık makinasıyla bir türlü elektriğimiz tutmadı...Yıllarca annelerimizin evinde alıştığımız bulaşık makinaları buna sebep olabilir tabi... Ama iç dizaynının değişmesi benim işlerimi oldukça yokuşa sürüyor, sanırım alışmam zaman alacak :)

Aydınlatma Philips'den Mobilya Tepe Home
Beyaz eşyayı da bitirdikten sonra evin geri kalan mobilyaları için yeniden araştırma safhasına geçtik...Bir çok mağazadan sonra tüm yollar ve daha önce evlenen arkadaşlarımın da önerileriyle Tepe Home'da aldık soluğu ve pişman olmadık. Hem inanılmaz çeşit hem yine uygun fiyat seçenekleriyle bizi kandırdı ve mutlu mesut ilişkimiz devam etmekte. Yani diyeceğim odur ki, bi uğrayın ...

İletişim bilgilerini istediğinizde paylaşabilirim...
Evimizin şekli biraz değişik olduğundan dolapları yine yaptırmaya karar verdik, benim gibi aile bütçesini en uygun şekilde düzenleme delisi için bu tarz konular tabi ki de zordu. Bu sektörün önde firmaları dudak uçuklatan fiyatlar verdiler, ne yapacağız diye kara kara düşündük ve sonunda yeni açılan, adını duyurma telaşında olan ama çok da sağlam işler yapan firmamızı bulduk. Bilgilerini isteyen olursa hemen iletebilirim ;) 


3 yorum:

  1. Deniz soktayim biz de tum beyaz esyayi siemens'ten aldik ve cok memnunuz tek sevmedigimiz evde ankastre bulunan ve o da siemens olan bulasikmakinesi :)
    Derya ;)

    YanıtlaSil
  2. Ahah bu kadar olur yahu :) Dedim sana tanışmamız lazım diye ;)

    YanıtlaSil
  3. Kesin tanisicaz bence :)

    YanıtlaSil