21 Eylül 2012 Cuma

Dekorasyona devam

Alt yapı çalışmaları bittikten sonra ki unutmadan söyliyeyim elektrikmiş,suymuş değiştiriyorsanız ve eve usta giriyorsa aman başında durun ve doğru ustayı bulmak için biraz araştırın, bizim bu konuda baya dilimiz yandı :)

Sıra geldi mutfak,banyo dolaplarının seçimine...

Mutfak konusunda eşim seçimi tamamıyla bana bıraktı ve tanıyan herkesin de tahmin edeceği  gibi siyah ve beyazın kombine olduğu bir mutfak yaptırmaya karar verdim. Yine Dudullu'da bir firma :) (Arkadaşlarımız her aradığında biz Dudullu'da dolanıyorduk :))

Dolaplardan çok memnun kalınca oda kapılarını da aynı firmaya yaptırmaya karar verdik.Hazır ürün satan büyük yapı marketlerden de uygun fiyata mal olmuş oldu.


Banyo dolapları da yine internetteki uzun arastırmalar sonucu Koçtaş'dan almaya karar verdik. Orka marka dolabımızdan da memnunuz fakat lavabo alırken şıklıktan çok işleve dikkat etmenizi öneririm. Biz burada büyük bir hata yaptık ve lavabo yanında siyah cam olan bu dolabı seçtik fakat her el yıkayışta o siyah camlar üzerinde çok çirkin lekeler oluşmakta... Bu nedenle elimizde bez ve camsil ile dolaşmaktayız :)


Banyo da son aşama olarak da duşakabin seçimi kalmıştı... Küvet mi duşakabin mi derken hem pratik hem alan avantajı da sağlayan bu tarz bir duşakabini seçtik. Şu ana kadar bir sıkıntımız cıkmadı, önerim çok eğlenceli yeni duş başlıkları var küvetimiz yok diye üzülmeyin, onlarla kendinizi şımartabilirisiniz ;)






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder