21 Eylül 2012 Cuma

Dekorasyon

Madem evleniyoruz dedik bir ev bakalım içi eski de olabilir istediğimiz gibi yaparız dedik. Vee sonunda bu konunun da uzmanı oluverdik :)

Evi aldığımızda yüzüne bakılmayacak şekilde idi, nasıl toparlarız, nasıl başlarız dedik ve öncelikle camları değiştirmeye karar verdik, şu anda kullanırken de çok memnun olarak belirtiyorum ki kelebek cam her odaya şart! Yapılması gereken en önemli şey bu bir de sakın mutfak camına menfezi unutmayın,doğalgazı açmaya memur geldiğinde menfezi nerde bu camın diyim gerisin geri gidiyor...Boş yere beklemek zorunda kalmayın memuru...

Camlardan sonra en önemli şey yerlere seçilecek laminant parkeler, o kadar zor ki içine renk seçeneği girince... Biz mobilyalarımızı açık renk düşündüğümüz için mimar arkadaşlarımızında önerileriyle kızıl tonlarında seçtik ve altına da ısı izolasyonu yaptırdık. En uygun nasıl hallederim bunu derseniz herşeyde olduğu gibi laminant içinde Dudullu yolları size gözüküyor. Dekorasyona başladığınızda öncelikle yapacağınız Dudullu'ya gidip keşif yapmanız olacaktır, cadde cadde, sokak sokak gezin. Sonra aa bu ne kadar da ucuzmuş diye hayıflanırsınız :)

Laminant seçiminden sonra sırasıyla duvarların renkleri, kapılar derken belki de hepsinden zor bir seçim olan fayans-kalebodur seçimine sıra geldi.

Bir çok büyük firmayı gezdik, dergileri kurcaladık ki tarzımızı belirleyelim,ne aradığımızı bilelim. Sonunda yine Dudullu'da çok büyük bir depo bulduk ve tahminimizden de az bir fiyata çok şık bir banyomuz oldu. Bizim bu seçimlerimiz sırasında satış temsilcilerinden hep duyduğumuz evlenecek olan çiftler bu tür seçimlerde inanılmaz kavga ediyormuş. Siz de o duruma düşmemek için eşinizle önce ne istediğinize karar verin sonrası çok daha kolay oluyor. Biz şanslıydık ki zevklerimiz hep benzerdi ve bir tartışma yaşamadık.



mutfak fayansı

kapılar henüz takılmadan,laminant ve kalebodurlar bittikten sonra

45cmlik fayans seçtik,daha geniş daha modern bir görünüm sağladı

Kapıları sipariş ile mutfak dolaplarımızı yaptırdığımız firmaya yaptırdık.

Uzun uğraşlar sonucu seçtiğimiz banyo fayanslarımız, bu seçimimizden cok memnunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder